Розпочинаємо набір на Школу активістів регіонального розвитку 2.0!


2 July 2024


 

Це унікальна можливість для ВПО отримати нову професію та допомогти собі, громаді, де ви наразі проживаєте! Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад проводить довгостроковий проєкт з розвитку громад, куди квлючено компонент з навчання проєктних менеджерів з місцевого і регіонального розвитку “Школа активістів 2.0”!

Мета: надання знань і навичок у проектному дизайні на проектному менеджменті для майбутніх спеціалістів з регіонального розвитку у напрямках проектів сталого економічного розвитку територій, підтримки ММСП, роботи з місцевими органами самоврядування, побудови площадок для діалогу зацікавлених сторін і адвокації інтересів підприємців.

Цільова аудиторія: ВПО та в меншій мірі інші соціальні групи та потенційні лідери змін, які мають бажання системно займатися проектною діяльністю в організаціях громадянського суспільства або в офісах місцевого розвитку при місцевих радах громад.

Учасники в кількості 15 осіб з Черкаської, Вінницької, Кіровоградської областей та 15 осіб з Одеської, Херсонської та Миколаївської областей будуть навчатися в 2 школах. Вони отримають знання з проектного менеджменту, фандрейзингу, побудови зв’язків та управління організаціями, ненасильницької комунікації, соціального підприємництва, бізнес-планування, супервізії від фахівців. Навчання має практичні сесії з розробки проєктів в аудиторії та виїзди у громади для проведення досліджень думки жителів та локальних підприємств. 

Програма навчання:

✧ 10 днів, поділених на дві 5-денні сесії.

✧ Заняття включають теоретичні й практичні сесії, виїзди у громади для досліджень думки жителів та локальних підприємств.

Попередній графік навчання Школа активістів 2.0 Черкащини, Вінниччина та Кіровоградщини: 

1 сесія: 30 вересня – 4 жовтня

2 сесія: 28 жовтня – 1 листопада

Попередній графік навчання Школа активістів 2.0 Одещини, Миколаївщини та Херсонщини:

1 сесія: 19-23 серпня

2 сесія: 9-13 вересня

Чим ця Школа відрізняється від всіх курсів з проєктного дизайну і менеджменту?

– Ви будете працювати в команді на потреби власної громади, бізнесу і жителів – вам будуть в цьому допомагати інші учасники і досвідчені тренери.

– Ви зможете попрактикуватися у розробці проєктів для різних цільових аудиторій – від простих проєктів соціальної дії, до замовлень від підприємців та бізнесу, а також у командній роботі – довгострокові проєкти на потреби громади.

– Тренери – практики з багаторічним досвідом залучення інвестицій, комунікацій з донорами, звітування.

– Ви зможете підтримати власну громаду у впровадженні туристичних ініціатив в рамках кластеру “Шляхами трипільської праматері”.

–  Ви зможете отримати навички і коло знайомств для майбутньої зайнятості як підприємець чи працівник з високим окладом.

Які обов’язки бере на себе учасник Школи:

– Бути присутнім на всіх заходах.

– Бути колективно відповідальним за якість свого навчання та навчання групи.

– Бути відповідальним у виконання позакласних завдань.

– Бути відкритим і готовим працювати в команді на потреби не тільки свої і своєї громади, але і регіону та області.

– Бути толерантним, поважати думку інших.

Результати участі будуть повідомлені на пошту, вказану під час реєстрації!

Реєструйтесь за посиланням:
Школа активістів 2.0 Черкащини, Вінниччина та Кіровоградщини:
https://forms.gle/CtMDzPAMGcyXaA8d9

Школа активістів 2.0 Одещини, Миколаївщини та Херсонщини: https://forms.gle/BbQPB9EX5KARgtXB9

Якщо у вас лишились питання – пишіть на пошту [email protected]

Заходи проводить ГО “Агенція регіонального розвитку таврійського об’єднання територіальних громад” за підтримки  Міжнародний фонд “Відродження”



en_USEnglish